Zoeken op de site

Professionele en Publieke Services

Bij dienstverlening staan mensen centraal. Door mensen uit te rusten met de oplossingen van ORTEC voor het plannen en beheren van personeel, kunnen betrouwbare prestaties worden geleverd van wereldniveau.

 G4S  Electrolux  
 Carglass


Dienstverlening is het 'product' van dit millennium. Organisaties die professionele en publieke services aanbieden, moeten munt slaan uit hun meest waardevolle bezit: hun werknemers. Elke organisatie moet een balans proberen te vinden tussen servicekwaliteit, efficiency en effectiviteit enerzijds en de druk om inkomsten te genereren, kosten te verlagen en winst te maken anderzijds. Aanbieders van professionele en publieke services staan bovendien voor de uitdaging een ontastbaar product te verkopen en leveren, namelijk de kennis en vaardigheden van hun werknemers. ORTEC is gespecialiseerd in de optimalisatie en planning van personeel en biedt planningtools die zijn opgewassen tegen deze complexe en moeilijke taak.

Onze oplossingen:

  • Uitdagingen
  • Oplossingen
  • Voordelen
icons_1_mag Uitdagingen:


Hoe vindt u de balans tussen uw kosten en opbrengsten? Hoe verhoogt u uw klanttevredenheid in een steeds veeleisender markt? Voor veel organisaties is dienstverlening niet langer slechts een kostenpost. Het is juist de basis om onderscheidend en winstgevend te zijn. De kwaliteit van uw planningsorganisatie bepaalt of u geld verdient of verliest. Of nog ingrijpender: of u klanten behoudt of verliest.

icons_2_tools Oplossingen:


ORTEC is gespecialiseerd in de optimalisatie en planning van personeel. Onze planningstools  ondersteunen u bij de complexe taak om uw dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Afhankelijk van uw vraag bieden wij u oplossingen voor capaciteits-, rooster- en buitendienstplanning. Op zowel operationeel als tactisch niveau. 

Wij bieden specifieke oplossingen voor de volgende branches:

Voor een totaaloverzicht van onze oplossingen, klik op onderstaande afbeelding.
 
ORTEC Solution Suite PPS 
icons_3_graph Resultaat:


Bij uiteenlopende serviceorganisaties in Nederland zijn ruim 65 planningsoplossingen van ORTEC geïmplementeerd. Dagelijks worden zo meer dan 30.000 medewerkers gepland via onze oplossingen. Hiermee behalen onze klanten significante resultaten:

  • Betere afstemming vraag en aanbod op lange en korte termijn
  • Hogere inzet van het personeel
  • Verbeterde controle op budgetten
  • Beter voldoen aan SLA-bepalingen
  • Kortere routes en minder reistijd voor buitendienstmedewerkers

Onze klanten